TUROB' dan Giresun valisine Ziyaret

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, TUROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir ve TUROB Giresun Bölge Temsilcisi Yeşim Kitapçı, Giresun Valisi Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Mercan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Cüneyt Mengü ve Giresun New Jasmin Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kitapçı'da refakat etmiştir.

New Jasmin Otelde yapılacak olan Metex Turizm Fuarı Açılışına katılmak, TUROB Giresun Temsilciliğinin açılışını yapmak ve Arap seyahat acentaları ile görüşmelerde bulunmak amacıyla Giresun'a geldiğini belirten Başkan Bayındır, yeşil ve mavinin en güzel tonlarının buluştuğu Giresun’un turizm potansiyelinin yapılan yatırımlarla birlikte gün geçtikçe arttığını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, Başkan Bayındır ve TUROB heyeti ile Metex Fuarı ve Giresun turizminin ülke turizmindeki payıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.