TUROB; Tüm Rusya Federasyonu ve Ukrayna halkına başsağlığı diliyoruz...

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, Mısır’ın tatil beldesi Şarm el Şeyh şehrinden Rusya Federasyonu’nun St. Petersburg şehrine gitmek üzere 217 yolcu ve 7 personel, toplam 224 kişi ile hareket eden Rus havayolu şirketi Kogalymavia’ya (Metrojet) ait yolcu uçağının düşmesi ve tüm yolcularının hayatını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

Başkan Bayındır yaptığı kısa değerlendirmesinde “Mısır'da, Turistleri taşıyan bir yolcu uçağının düşmesi ile, ülkemizin en önemli turizm pazarlarından olan Rusya Federasyonu’nun 214, Ukrayna’nın 3 ve uçak mürettebatı 7 olmak üzere toplam 224 kişinin tamamının hayatını kaybetmesinden dolayı son derece üzgünüm. Olayda hayatını kaybedenlerin aileleri, yakınları ve tüm Rusya Federasyonu ile Ukrayna halkına başsağlığı dilerken sektörümüzün bir kez daha bu tür kazalarla karşı karşıya kalmaması temenni ederim” dedi.